Rotondo - veleprodaja

Terezija Dubrović

Terezija Dubrović

Rođena 20.01.1951. u Novom Sadu, gdje je završila srednju Pozorišnu školu. 1969. godine seli u Rijeku, gdje dobiva mjesto članice baletnog ansambla u HNK "Ivana pl. Zajca". U riječkom kazalištu ostaje do umirovljenja 1993. godine. 1975. Godine postaje prvakinja baletnog ansambla. Tijekom dugogodišnje karijere plesala je niz naslovnih uloga iz najvećih svjetskih baleta – Coppelia, Đavao u selu, Romeo i Julija, Don Quijote, Salome. Osim u baletima, nastupala je i u drami, operi, musicalima.

Detaljnije

Lidija Benac

Rođena 26.12.1948. u Rijeci. Baletno iskustvo stekla u baletnom studiju, a profesionalni život provela je u baletnom ansamblu riječkog HNK. Nakon odlaska u mirovinu, s Terezom Dubrović otvara radionicu ritmike i baleta.

Detaljnije

Marta Rak

MR1

Rođena 08.11.1988. u Rijeci. Baletno iskustvo stekla u baletnom studiju. Članica Rotonda od njegovog osnivanja 1993. godine. Od 1998. osvaja mnogobrojna odličja na europskim i svjetskim plesnim natjecanjima, od čega posebno valja naglasiti 2004. godinu i osvajanje svih najvećih odličja s koreografijom Esperanzana svjetskom prvenstvu u plesu koje je bilo organizirano u Las Vegasu. 2006. godine postaje šampionka Europe sa solo točkom Gitana Traicionada, varijacijom iz baleta Don Quijote. Ta joj je točka 2007. godine priskrbila i stipendiju brodvejskog producenta i plesača Williama Fowlera u New Yorku.

Detaljnije

Iva Tuhtan

Iva1

Rođena 30.10.1987. u Rijeci. Baletno iskustvo stekla u baletnom studiju. Članica Rotonda od 2005. godine. 2007. godine s Rotondom osvaja zlatno i srebrno odličje na najvećem međunarodnom plesnom natjecanju u New Yorku i Svjetskom kupu u klasičnom baletu i jazz.danceu u organizaciji "International Dance Organization" - Međunarodne plesačke organizacije. Od 2008. godine voditeljica je školske grupe Rotonda.

Detaljnije

Julia Kožul

Julia K

Od 2001. članica je plesne skupine Rotondo. Tijekom svih godina sudjeluje na državnim, regionalnim i međunarodnim natjecanjima gdje s Rotondom osvaja mnoga odličja. Od 2012. voditeljica je juniorske i seniorske grupe Rotonda.

Detaljnije