Rotondo - veleprodaja

ESDU – European Show Dance Union

ESDU – European Show Dance Union – udruga koju je pred 1998. godina pokrenula prof. Nora Mach, sa ciljem stvaranja jake europske plesačke udruge. Do 2007. godine godišnja natjecanja odvijala su se u Austriji, a 2007. Rijeka je postala prvi grad-domaćin natjecanja van Austrije. Od 2008. godine ovo se natjecanje održava u Poreču.

Detaljnije

Troffeo internazionale di danza Friuli Venezia Giulia – Lignano Sabbiadoro

Talijanska plesna udruga Club Sunshine i njena predsjednica, gospođa Teresa del Mestre organiziraju gore navedeno natjecanje u svim vrstama plesa – od klasičnog baleta, preko sportskog plesa, sve do hip-opa ili step-dancea - još od daleke 1980. godine. Od tada do danas na njemu je nastupilo nekoliko desetaka tisuća plesača. Festival je priznat od strane International Dance Organization, a Rotondo je prvi put prijavio svoj nastup na ovom natjecanju 2007. godine.

Detaljnije

NorthAmerican Dance Championship – New York, USA - 2007

Ovo natjecanje održava se svake godine u drugom gradu u Sjedinjenim Američkim Državama u organizaciji Williama Fowlera predsjednika Međunarodne plesačke organizacije (IDO).

Detaljnije

World cup in Classic ballet & Jazz dance - International Dance Organization – New York, USA - 2007

Američki IDO drži licencu u kategorijama klasičnog i modernog baleta i jazz dancea. Rotondo je na tom natjecanju prijavio četiri koreografije. U konkurenciji s 3,5 tisuće plesača koliko ih je nastupilo u 3 dana ovog festivala plesa, Rotondo je odmjerio snage i s profesionalnim plesačima koji se u seniorskoj kategoriji natječu zajedno s amaterima, i ostvario sljedeći plasman:

Detaljnije

Hrvatski show dance savez

Član Međunarodne plesačke organizacije

Detaljnije